Τα νέα του Συλλόγου μας

Ο Σύλλογος Κρυονεριτών "Η Αγία Παρασκευή", προσκαλεί όλους τους συγχωριανούς και φίλους του χωριού μας, την Κυριακή 30 Απριλίου το μεσημέρι στην πλατεία του χωριού μας, να υποδεχτούμε το Μάη διασκεδάζοντας, με μουσική, κέφι, χαρά, "Μια μπου

Κυκλοφόρησε πρόσφατα ο νέος τηλεφωνικός κατάλογος Κρυονεριτών. Ο κατάλογος περιέχει ονόματα, διευθύνσεις και τηλέφωνα περισσοτέρων από τετρακόσιους πενήντα καταγόμενους από το χωριό μας ή εχόντων κάποια σχέση με αυτό.

Ελάτε στο χωριό μας το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα (2 Μαΐου), για να γιορτάσουμε όλοι μαζί το Πάσχα και την Πρωτομαγιά με «μια μπουκιά κι ένα ποτήρι», με μουσική, διασκέδαση, κέφι και χορό.

Κυκλοφόρησε το ημερολόγιο του 2016 που εξέδωσε ο Σύλλογος του χωριού μας. Το ημερολόγιο με θέμα "Εικόνες από τη ζωή στο χωριό μας", είναι γεμάτο με καταπληκτικές φωτογραφίες από τη φύση και τις δραστηριότητες του χωριού μας.

 

Το Σάββατο 25 Ιουλίου (παραμονή της Αγίας Παρασκευής) το βράδυ, μετά τον Εσπερινό και την περιφορά της εικόνας της Αγίας, διοργανώνεται συνεστίαση και γλέντι στην πλατεία του χωριού μας.