Τηλεφωνικός (και επαγγελματικός) κατάλογος Κρυονεριτών

Τηλεφωνικός κατάλογος Κρυονεριτών

Κυκλοφόρησε πρόσφατα ο νέος τηλεφωνικός κατάλογος Κρυονεριτών. Ο κατάλογος περιέχει ονόματα, διευθύνσεις και τηλέφωνα περισσοτέρων από τετρακόσιους πενήντα καταγόμενους από το χωριό μας ή εχόντων κάποια σχέση με αυτό. Περιέχει επίσης τις διευθύνσεις e-mail περισσότερων των εκατό συμπατριωτών καθώς και χρήσιμα τηλέφωνα δημόσιων υπηρεσιών των Καλαβρύτων και όχι μόνο.

Η πρωτοτυπία του συγκεκριμένου καταλόγου είναι ότι δεν είναι μόνο τηλεφωνικός αλλά και επαγγελματικός αφού περιέχει διαφημιστικές καταχωρήσεις καταστηματαρχών, ελεύθερων επαγγελματιών και επιχειρηματιών που κατάγονται από το χωριό μας και εκδήλωσαν σχετική επιθυμία να καταχωρηθεί η δραστηριότητά τους σ’ αυτόν.

Από τον κατάλογο απουσιάζουν μόνο τα ονόματα όσων δεν είχαμε ή δεν μπορέσαμε να βρούμε κάποιο στοιχείο επικοινωνίας μαζί τους, όσων δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον γι’ αυτό καθώς και των ελαχίστων που αρνήθηκαν να καταχωρηθούν τα στοιχεία τους σ’ αυτόν.

Ο κατάλογος διατίθεται από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και στο καφενείο του χωριού μας στην τιμή των 5 €. Αποστέλλεται επίσης και ταχυδρομικά σε όποιον εκφράσει σχετική επιθυμία τηλεφωνικά ή με e-mail στο τηλέφωνο 6977514857 και τη διεύθυνση asanitasm@gmail.com.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο στην ολοκλήρωση του καταλόγου και κυρίως όσους παρείχαν στοιχεία για συμπατριώτες στους οποίους δεν φτάνει το ενημερωτικό δελτίο του Συλλόγου και συνεπώς δε είχαν πληροφορηθεί την απόφαση για τη σύνταξή του καθώς και τους λίγους που έσπευσαν από μόνοι τους να μας στείλουν τα στοιχεία τους διευκολύνοντάς μας σημαντικά στην προσπάθειά μας.

Τροποποιήθηκε
12/18/2019 - 18:31